Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la Oiejdea, pe DN1. Un copil de 2 ani a fost lovit de o autoutilitară

Publicat

Un copil de 2 ani a fost lovit de o autoutilitară, pe DN1, în zona localităţii Oiejdea. Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul amiezii.

Din primele informaţii, fetiţa a încercat să traverseze strada, după ce a coborât dintr-un autobuz, împreună cu mama sa. Femeia a scăpat-o de sub supraveghere pentru câteva secunde, timp în care minora a vrut să treacă de partea cealaltă a drumului. A fost acroşată de o autoutilitară care circula regulamentar. Maşina a atins-o cu partea laterală, impactul nefiind frontal. În stare de conştienţă, copilul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 24 august, ora 11,17, pe DN1,  pe raza localităţii Oiejdea, G.E., de doi ani, din Oiejdea, în timp ce se deplasa pe marginea părţii carosabile a sensului de mers Aiud – Alba Iulia împreună cu mama sa, fiind scăpată pentru câteva momente de sub supraveghere, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, împrejurare în care a fost surprinsă şi accidentată de o autoutilitară condusă de o femeie în vârstă de 47 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, G.E a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng şi a  fost transportată la spitalul din Sibiu pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax