Connect with us
Publicitate

CUGIR

Accident rutier la Șibot. Bărbat lovit de o mașină, în timp ce se afla pe marginea drumului. Șoferul a părăsit locul accidentului

Publicat

politie noaptea

Un bărbat de 48 de ani din Cugir a fost lovit, în noaptea de marți spre miercuri, de o mașină, în timp ce se afla pe marginea drumului, pe raza localității Șibot. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate, a părăsit locul accidentului. Conducătorul auto a fost identificat de către polițiști și s-a ales cu dosar penal. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 mai 2022, în jurul orei 24.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Șibot a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 48 de ani, din Cugir, care se afla pe marginea carosabilului, ar fi fost acroșat de un autoturism care și-a continuat deplasarea.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital.

În urma verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident precum și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani, din comuna Șibot.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax