Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE- FOTO: ACCIDENT rutier pe DN 67 C în zona localității Laz. Victima a fost transportată cu elicopterul la Târgul Mureș

accident

Publicat

Sâmbătă pe Drumul Național 67 C, în zona localității Laz a avut loc un accident rutier de motocicletă. Din primele informații motociclistul  nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a lovit de un parapet din beton. Garda Sebeș a intervenit cu o autospecială SMURD pentru acordarea de prim ajutor. 

UPDATE 18:50 – Victima accidentului a fost preluată cu un elicopter SMURD și a fost ransportată la o clinică din Târgul Mureș.

UPDATE 14:55 -Potrivit IPJ Alba, : Un tânăr de 29 de ani, din judetul Suceava, în timp ce conducea o motocicleta în direcția Săsciori – Șugag, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un parapet de beton, situat la km 135 +500 de metri. În urma accidentului motociclistul a suferit multiple leziuni corporale și a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

 

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă în jurul orei 12:20 pe DN 67 C în zona localității Laz. Un pilot de motocicletă nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a lovit de un parapet din beton. Din primele informații este rănit grav.

Pe DN 67 C, în zona localității Laz, a avut loc un accident rutier în care este implicat un motociclist, care nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a lovit de un parapet din beton. La fața locului se află echipa operativă. Se pare că motociclistul este rănit grav.

Garda Sebes intervine cu o ambulanță SMURD la un accident de motocicleta pe DN 67 C loc. Laz pentru acordare prim ajutor motociclistului. De asemenea, la fața locului intervine în sprijin și o ambulanța SAJ Alba cu medic.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. T.G.

    luni, 24.09.2018 at 10:06

    S-a pierdut mult timp in asteptarea acceptului spitalului din Tg Mures 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate