Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, la limita dintre judeţele Alba şi Sibiu. Două persoane au fost rănite

Publicat

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN1, la limita dintre judeţele Alba şi Sibiu. Pentru scoaterea unei femei din caroseria maşinii a fost nevoie de intervenţia echipajelor ISU de la Garda Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între două autovehicule, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: În accidentul rutier au fost implicate un autocamion înmatriculat în Cehia şi un autoturism Opel, înscris în Hunedoara. Au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş două femei, una dintre acestea suferind leziuni mai grave, însă ambele fiind în stare de conştienţă.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut pe DN 1, km 350+108 metri, în afara localităţii Cunţa.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că D.K., de 44 ani, din Bosnia-Herţegovina, în timp ce a condus o autoutilitară nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, iar, pentru a evita coliziunea cu acesta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de S.L., de 40 de ani, din Hunedoara.

În urma accidentului. S.L. a suferit leziuni corporale grave, iar alţi doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta au suferit leziuni corporale uşoare.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax