Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe Transalpina. Cinci persoane rănite după ce un autoturism a intrat într-un TIR cu leme

Publicat

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN67C – Transalpina, la ieşire din Şugag, în intersecţia spre localitatea Dobra. Una dintre persoane a rămas prinsă în caroseria maşinii.

În accident au fost implicate un TIR încărcat cu lemn şi un autoturism.

UPDATE: Din primele informații, este vorba despre un camion care transporta lemne și o mașină înmatriculată în Ialomița. Conducătorul autoturismului a ieșit de pe un drum secundar, iar, la intersecția dintre Șugag și Dobra, nu s-a asigurat și s-a izbit de camionul care transporta lemne. În mașină se aflau cinci persoane, dintre care un copil care a reușit să iasă din autoturism, o victimă care a fost găsită în stare de inconștiență, o persoană este prinsă în caroseria autoturismului, iar alte două sunt rănite.

UPDATE1: Accidentul a fost anunţat la Poliţie la ora 14.36, fiind localizat la intersecţia între DN 67C şi DJ 106E, la ieşirea din Şugag, satul Dobra, kilometrul 119+300. S.E., o femeie din Ialomiţa, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, nu a acordat prioritate de trecere, la intrarea pe drumul naţional, unei autospeciale Scania (camion încărcat cu lemn) înmatriculate în Bistriţa-Năsăud şi a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, o femeie de 35 de ani, aflată în autoturism, a suferit traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată în stare comatoasă la spital. Au mai fost rănite alte trei persoane aflate în maşină, inclusiv şoferiţa. O fetiţă de 6 ani, P.A., care se afla pe bancheta din spate, a suferit fractură de femur şi antebraţ drept, o femeie de 64 de ani, B.M. a fost diagnosticată cu fractură cot stâng şi contuzie toracică, iar un bărbat de 63 de ani care se afla pe locul din faţă a suferit traumatism abdominal. Cele cinci persoane rănite au fost transportate la spitalul din Sebeş.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că S.E.,o femeie de 69 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Dobra – Şugag, la intersecţia cu DN 67 C, nu a acordat prioritate de trecere unui camion cu semiremorcă, condus în direcţia Tău – Şugag de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi patru pasageri din autoturism (un bărbat de 63 de ani, două femeie de 64 şi 35 de ani şi o fetiţă de 6 ani) au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spitalul din Sebeş, de unde victima de 35 de ani a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, ulterior fiind preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Târgu Mureş.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marian

    joi, 22.08.2013 at 22:12

    Intersectia este semnalizata ? Avea „cedeaza trecerea” sau „stop” masina care vedea din Dobra? Daca nu este semnalizata corespunzator intersectia, trebuie trasi la raspundere si cei de la Drumuri Nationala!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax