Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident spectaculos, la ieşire din Aiud spre Mirăslău. O maşină a spulberat parapeţii şi a ajuns în decor. Şoferul şi pasagera au scăpat cu viaţă

Publicat

Un accident s-a petrecut duminică după-amiaza, pe DN1, la ieşire din Aiud spre Mirăslău, pe tronsonul cunoscut de şoferi sub denumirea de „curbele morţii”, din cauza numărului mare de evenimente rutiere petrecute în zonă. De data aceasta, ocupanţii unui autoturism Ford Fusion înmatriculat în Cluj, care a plonjat în şanţ nu au suferit leziuni grave, însă au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Cel  mai probabil, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, într-o curbă. Maşina a spulberat parapeţii de protecţie de pe marginea drumului şi a „aterizat” într-un şanţ, la aproximativ 15 metri de şosea.

Cei doi ocupanţi ai maşinii înmatriculate în Cluj (CJ 10 PHH), un bărbat şi o femeie, au scăpat doar cu leziuni minore, ieşind singuri din caroseria autoturismului răsturnat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. fabrio

    duminică, 14.10.2012 at 21:01

    Din pacate nu face nimeni nimic. Sunt sute de accidente, cu sute de vicime si raniti, si pur si simplu nu face nimeni nimic. Personal am avut accident in acelasi loc, nu am avut viteza, dar fiind gheata si configuratia curbei gresita(inclinatia este pe invers, orice derapaj te scoate in decor) am ajuns pe contrasens unde am intrat in coliziune cu alta masina. Nu au fost victime, dar nu doresc nimanui sa aiba parte de atitudinea oamenilor legii din aiud care imi spuneau ca sunt al saselea accident in 8 zile cu o ironie macabra, iar cand i-am intrebat daca au facut ceva in acest sens, mi-au spus ca nu ei trebuie sa intervina si sa dau in judecata administratia drumurilor. Din pacate de cate ori vad o stire cu un accident despre curba mortii de la Miraslau, toti reporteri o prezinta sec ca si cum politistii detin adevarul absolut, neluand in calcul si alte cauze obiective. V-as ruga sa faceti o stire legata de configuratia acestei curbe,cate accidente sau produs, cati morti si cati raniti si o sa vedeti ca nu e chiar asa cum scrieti dvs(ca nu a adapta viteza , etc.) .Cu aceasta ati ajuta intradevar cititorii, macar lansand un avertisment cu privire la aceasta curba nenorocita. Mi-am spus pasul pentru ca am trait-o pe pielea mea si nu ai cu cine te lupta. Va multumesc . Numai bine.

  2. bbc

    duminică, 14.10.2012 at 23:57

    ai punctat foarte bine!!
    trebuie spus totusi, ca au facut ceva…au pus limita de 50km/h..pe DN, in afara localitatii..in loc sa repare „pericolul, ei il „conserva,,,

  3. un sofer amator

    luni, 15.10.2012 at 07:52

    colegule de drum, daca ai fi cunoscut regulile de circulatie si daca le-ai fi luat in considerare, adica dupa cum poti observa sunt montate pe toata configuratia curbei din 50 in 50 de metri indicatoare de restrictie a vitezei de 50 km/h, ai respectat semnificatia indicatoarelor, daca le-ai fi respectat nu ai fi iesit in decor prin smulgerea parapetilor, la viteza pe care ai avut-o nici nu este de mirare. Trec de multe ori prin zona, sincer iti spun ca la o viteza de 50 km/h in acea zona si 90 km/h in celelalte sectoare de drum nu se intampla nimic, acestea fiind viteze in care poti evita orice pericol, asa ca respecta vitezele pe sectoarele de drum. Ce ai fi vrut sa-ti faca agentii de politie sa-ti reduca viteza, nu avea cum ca tu ai fost la volan. Ce as propune agentilor de politie ca sa stea cu radarul in zona pentru a depista vitezomanii si pentru a le lua permisele inconstientilor pana nu e prea tarziu. Prea multi au suferit din cauza unor soferi inconstienti care s-au bagat in ceilalti participanti la trafic care au fost nevinovati, asa ca nu uita indicatoarele de circulatie nu sunt puse doar pentru decor ci pentru afi respectate cu sfintenie……

    • Ivanescu

      luni, 15.10.2012 at 14:41

      Ce zici daca parapetul era rupt de la accidentul anterior ? Cu cateva zile in urma….
      Jurnalista ar trebui sa-si verifice ”sursele” …si resursele…
      Sa traiesti !

      • Flavia Nicolae

        luni, 15.10.2012 at 14:47

        Cititorii nostri ar trebui sa inteleaga o data pentru totdeauna ca nu scriem din povesti ci din ceea ce spun politisti. Daca declaratiile oamenilor legii la fata locului au fost ca masina a rupt parapetul si a cazut nu aveam cum sa speculam ca acel parapet ar fi fost rupt de cu o zi inainte. Nu contest ca ceea ce spuneti e corect dar noua nu ni s-a comunicat asta iar la accidentul despre care faceti vorbire nu am fost prezenti. Si cu asta am cam epuizat sursele..nu cred ca ar mai avea rost sa sun acum sa intreb daca parapetul era sau rupt anterior…Sa traiti!

  4. eu

    luni, 15.10.2012 at 18:43

    da era rupt pe 14.10 au mai iesit 2 masini acolo.si da nu era politai baiatul cu care ai vb.si felicitari soferului anonim pt precizari baietii depasesc pe curba aceea

  5. Dan

    luni, 15.10.2012 at 19:04

    Domnisoara Ivanescu, are mare importanta parapetul ? La viteza pe care o aveati tot ati fi zburat in peisaj. Daca soferul ar fi respectat regulile de circulatie, nu ati fi zburat in sant ! Ca sa nu vorbim de faptul ca dvs nu aveati ce cauta in masina aceea ! Stiti foarte bine la ce ma refer…. Asa ca, mai reflectati…. !

    • Ivanescu

      marți, 16.10.2012 at 11:04

      Salut,

      Nu ai inteles esenta problemei: in mod evident, acel punct este unul periculos. Ca soferii sunt in anumite momente iresponsabili, poate fi un subiect de reportaj. Necazul cu stirea pe care ai scris-o este ca-i mai putin decat adevarata, si doar constata un efect. Nu spune nimic despre cauza reala a evenimentelor din acel loc, si nici nu incearca sa transmita un mesaj ca trebuie schimbat ceva…. Iar daca doresti sa nu mai comenteze populatia, inchide comentariile !….Sa traiti si voi !!

    • Ivanescu

      marți, 16.10.2012 at 11:08

      Ce te faci daca n-ai nimerit-o ?…nici cu aflatu’ in masina, nici domnisoara….atunci la ce ar trebui sa reflectez…..?…domnisoru’ Dan …desparte in silabe ….ASSUME….!

  6. eu

    luni, 15.10.2012 at 19:14

    sofer(amator)scz

  7. un sofer amator

    miercuri, 17.10.2012 at 10:43

    E foarte mult sa spui ca „stirea e mai putin decat adevarata” pentru un singur detaliu pe care reportera l-a primit gresit. Articolul NU spune nimic despre cauza reala a evenimentelor?! Dar despre „neadaptarea vitezei la conditiile de carosabil umed” ce parere aveti? Nu transmite un mesaj ca trebuie schimbat ceva?! Dar despre ADAPTAREA vitezei la conditiile de carosabil umed, intrare in curba cu viteza mai mica, ce zici? adica, asa cum am spus mai spus, sunt semne din 50 in 50 de metri care trebuie respectate….ce ai mai dori sa fie schimbat? Sa stea politia acolo si sa va faca semn cu mana sa incetiniti?!
    Verbul „a asuma” apartine celor care erau in masina, don’soara Ivanescu. Prietenii stiu de ce. Bogdaproste ca nu ati patit nimic.In rest, mai moale cu morala…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax