Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENTE la Meteş şi Cetatea de Baltă, provocate de şoferi cu alcool „la bord”. Maşinile au ajuns în afara carosabilului

Publicat

etilotest_Două accidente rutiere s-au petrecut vineri seara, pe teritoriul judeţului Alba, provocate de şoferi care conduceau sub influenza alcoolului. Ambii aveau peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-au ales cu dosare penale.

În primul caz, poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Galda de Jos au fost sesizaţi, la ora 21.35, prin apel 112, despre faptul că pe raza comunei Meteş, pe DN 74, s-a produs un accident de circulaţie.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că R.O., de 36 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă.

În urma testului cu aparatul etilotest efectuat conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Alba pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 22.37, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Jidvei, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe raza comunei Cetatea de Baltă s-a produs un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a stabilit că Z.I., de 30 ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism a avut alte preocupări în timpul condusului, a acroşat un alt autoturism ce se afla parcat regulamentar pe partea dreaptă a străzii, provocând avarii ambelor autoturisme.

La testul efectuat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care Z.I. a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, pentru recoltare de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax