Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Achiziţii publice la DNA: Ceas de mână, poşete de damă şi sticle de Coca-cola cu camere video

Publicat

Unul dintre anunţurile publicate pe SEAP arată că DNA intenţionează să cumpere echipamente de întregistrare audio şi video „ascunse” în ceasuri de mână, poşete de damă sau… sticlă de Coca-cola de 0,5 litri. În caietul de sarcini sunt descrise echipamentele cu caracteristicile tehnice cerute.

Este vorba despre aparate de înregistrare, accesorii pentru echipament audio și video, laptop, microfoane, aparate de transmisie digitală, camere video, acumulatori electrici, căști audio. Achiziţia este împărţită pe loturi, printre acestea regăsindu-se şi un înregistrator digital audio mascat în ceas de mână, două poşete de damă din piele neagră cu compartiment special pentru aparatele de înregistrare şi trei sticle de plastic Coca-cola de 0,5 litri care se găseşte pentru consum în România cu separare volum lichid de spaţiu de înregistrare.

Ceasul de mână trebuie să aibă înregistrator digital audio inclus, acumulator Lithium de rezervă, cablu de date/transfer prin USB, încărcător priză pentru acumulator, manual și software management Windows XP și 7 şi cutie depozitare rezistentă la șocuri.

Potrivit caietului de sarcini, provenienţa ceasului de mână să fie de la o marcă cunoscută în domeniu, nu se acceptă replici, carcasa şi brăţara să fie din oţel inoxidabil, cu diametru maxim de 40 mm şi grosime maximă de 14 mm, etanş la minim 10 atm, să aibă zale din două segmente, sticlă de safir, mecanism reglare quartz foarte precis, cristal sapphire antireflex şi culoare comună (argintie cu cadran negru), conector prin USB mascat pentru programare, descărcare şi încărcare înregistrator, buton on/off mascat pentru pentru înregistrator. Timpul minim de înregistrare fără compresie să fie de 140 ore şi timp minim de funcționare cu acumulator intern la înregistrare audio stereo de 5 ore, cu frequency rate 8,16 Khz.

Pe listă se mai regăsesc accesorii pentru echipamentele audio şi video: detector radar (2 buc.); poşetă damă (2 buc.); agenda-day planner (2 buc.); sticlă plastic de 0.5 litri (3 buc.). Obiectele trebuie să aibă prevăzut spaţiul necesar pentru a putea fi disimulate tipul de mini cameră video şi microfoane şi să le aibă montate; marca şi tipul detectorului de radar să fie una folosită uzual în România, să funcţioneze normal, dar să fie prevăzut şi cu spaţiu pentru înregistratorul menţionat; poşeta tip damă să fie din piele neagră, model uzual care se poartă în prezent, dimensiuni maxime 30×40 cm; agenda cu planificator şi spaţiu pentru pix, creion, cu dimensiuni maxime 16×22 cm; sticlă plastic Coca-cola de 0.5 litri care se găseşte pentru consum în România cu separare volum lichid de spaţiu de înregistrare.

Valoarea estimată a contractului este de 329.260 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 19 august.

Sursa: SEAP

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax