Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACL Alba nu „arde gazul de pomană”. Într-o săptămână se termină Operațiunea ”Rebranduirea” în organizaţiile PDL şi PNL în 77 de localităţi din judeţ

Publicat

Vineri, la sediul PDL Alba, a avut loc prima conferinţă de presă în noua formulă a Alianţei Creştin Liberale, în prezenţa senatorului PDL Alba, Alexandru Pereş, preşedintelui PNL Alba Iulia, Florin Roman şi deputatului PNL Alba, Dan Coriolan Simedru. A fost schimbată şi sigla, atât la sediul PDL, cât şi la PNL. Iar, pentru ca „rebranduirea” să fie făcută ca la carte, într-o săptămână, membrii Alianţei Creştine Liberale din Alba vor face un tur de forţă la cele 78 de unităţi administrative din judeţ pentru a obişnui oamenii cu ideea că PDL şi PNL sunt acum un tot unitar.

Senatorul Pereş a anunţat că la Blaj s-a constituit acest nou organism de conducere în prezenţa preşedintelui PDL Blaj, Gheorghe Rotar şi a vicepreşedintelui PNL Blaj, Claudiu Nicuşan.

Şi cum nu mai sunt nici 100 de zile până la alegerile prezidenţiale din 25 noiembrie, deputatul PDL Alba spune că nu trebuie „ars gazul de pomană”, iar cetăţenii din judeţul Alba trebuie informaţi.

La Blaj, joi, membrii celor două partide PDL şi PNL au votat acest nou organism de conducere în prezenţa preşedinţilor organizaţiilor locale, dar şi a celor din Alba Iulia. Alexandru Pereş a spus că vor continua această idee şi la restul organizaţiilor din judeţ: „Avem la dispoziţie o săptămână ca să încercăm să facem acest lucru, va fi puţin mai dificil, în toate cele 78 de unităţi administrative, unde avem organizaţii. Considerăm că este necesar acest mesaj. Încercăm să facem rebranduirea pentru ca lumea să priceapă deja”.

Cu toate că de la PNL Alba unii membri „zboară” spre alt partid, cum ar fi Ioan Lazăr, care a plecat la partidul lui Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator, Alexandru Pereş spune că de la PDL Alba „nu am semnale cu tentative de plecare ”.

Florin Roman a spus despre activarea lui Lazăr într-un nou partid că „merge un om pe care nu îl pot acuza de oportunism. Era un fan al lui Tăriceanu”. Alţi membri care au părăsit PNL-ul la nivel local nu au mai fost activi în partid de ani buni, a precizat Roman.

Citeşte şi Partidul lui Tăriceanu are organizație în Alba. Din conducere fac parte omul de afaceri Ion Lazăr și Radu Todoran, fost vice PSD Alba Iulia

Şi cu toate acestea, Alexandru Pereş este optimist că „rezultatul bun din toamnă va favoriza ca această unificare a dreptei să se facă mai repede, să nu mai aşteptăm câţiva ani. Suntem prima forţă în judeţ”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax