Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acordurile cadru pentru întreţinerea drumurilor naţionale, semnate de CNADNR, verificate de Ministerul Transporturilor

Publicat

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a primit ordin în vederea verificării modului de derulare a licitaţiilor privind întreţinerea drumurilor naţionale şi autostrăzilor. La această categorie intră şi firmele care au câştigat lucrările de întreţinere pe sectoarele din judeţul Alba.

Acordurile cadru au fost încheiate din 2008, de CNADNR SA, pentru activitatea de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale şi autostrăzilor. Valoarea acestora până în 2011 se ridică la 4,7 miliarde lei. Din această sumă, 1,4 miliarde lei reprezintă contravaloarea întreţinerii pe timp de iarnă şi 1,7 miliarde lei cea pe timp de vară. Lucrările de întreţinere periodică a carosabilului (covor asfaltic etc) reprezintă 1,5 miliarde lei. Din aceste sume, au fost utilizate pentru lucrările amintite fonduri de 1 miliard lei. De menţionat este faptul că operaţiunile de deszăpezire din ianuarie 2012 sunt suportate tot prin acordurile cadru semnate în 2008.

În plus, Ministerul Transporturilor şi unităţile subordonate vor publica zilnic pe site-urile oficiale listele cu plăţile către furnizorii de servicii.

Vezi aici mai multe detalii despre organizarea licitaţiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate