Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acte de vandalism în Valea Lungă: Doi tineri au spart un garaj, au devastat un tractor şi au furat bunuri

Publicat

Doi tineri din comuna Valea Lungă au vandalizat, duminică, un garaj în care se afla un tractor. Ca să îşi facă loc, cei doi au spart tavanul garajului şi, printr-o gaură, au pătruns înăuntru. Aceştia au furat cheile tractorului şi mai multe bunuri, după care au devastat întreg utilajul, i-au spart roţile, au rupt toba de eşapament şi instalaţia electrică şi au introdus pământ în motor. Obiectele furate au fost recuperate şi restituite păgubitului, iar vinovaţii sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat şi distrugere.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au fost sesizaţi miercuri, 15 februarie, la ora 19.30, de către un cetăţean din comuna Valea Lungă, în legătură cu faptul că din garajul în care avea parcat tractorul i-au fost sustrase mai multe bunuri, iar autorii au produs mai multe distrugeri ale utilajului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea acestor fapte: R.P., de 18 ani şi C.A., de 17 ani, ambii din comuna Valea Lungă. Duminică, 12 februarie, în jurul orei 20.30, aceştia au pătruns în grajdul situat curtea imobilului reclamantului, printr-un orificiu pe care l-au produs în tavan, iar din interior au sustras mai multe obiecte (chei auto, o menghină, un polizor, un storcător de struguri şi un dispozitiv metalic de prindere a utilajelor după tractor).

Cei doi tineri nu s-au limitat doar la atât, ci au distrus sistemul de lumini al tractorului ce era parcat în garaj, au rupt instalaţia electrică, toba de eşapament şi conducta de la sistemul hidraulic, au introdus pământ în motorul utilajului şi i-au dezumflat anvelopele. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite păgubitului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax