Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei, la Alba Iulia şi în satele învecinate. Amenzi de peste 18.000 de lei şi opt infractori prinşi

Publicat

masina politie

Poliţia Alba Iulia a organizat marţi o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate. Oamenii legii au controlat 122 de autovehicule şi au aplicat 90 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 18.000 de lei. Au identificat şi 8 autori de infracțiuni.

La acţiune au participat şi Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, în total 32 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Au fost legitimate 50 de persoane şi verificate 3 societăţi comerciale şi s-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 122 de autovehicule.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 90 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 18.145 lei, din care 5 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică şi 85 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au identificat 8 autori de infracțiuni, ce sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de natură judiciară.

Citeşte şi Bărbat din Sălaj, cu dosar penal pentru înşelăciune, la Alba Iulia. A vândut o maşină casată în Germania

Vezi şi A furat bunuri dintr-o casă de vacanță de pe Valea Ighielului. Dosar penal în Alba pentru un tânăr din Baia Mare

Citeşte şi Femeie din comuna Ciugud, cercetată de Poliţie. A ridicat banii uitaţi la ATM de clienta unei bănci

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax