Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei la Cugir: Zeci de şoferi opriţi în trafic, amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

actiune politie

Peste 90 de şoferi au fost verificaţi în trafic şi alţi 29 au fost amendaţi pentru oprire neregulamentară, la Cugir, în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare, organizată de poliţie pentru creşterea siguranţei rutiere. Au fost aplicate amenzi de peste 20.000 lei.

Potrivit IPJ Alba, la acţiunea de miercuri, alături de poliţiştii din Cugir, au participat poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Alba, lucrători ai Poliţiei Locale Cugir şi jandarmi.

Au fost legitimate 113 persoane, controlate 96 de autovehicule şi au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.010 lei.

Dintre amenzile aplicate, 53 au fost pentru încălcări ale normelor prevăzute în OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 29 pentru încălcări ale normelor prevăzute în HCL 79 din 2001, care reglementează oprirea, staţionarea şi parcarea pe raza oraşului Cugir.

Citeşte şi Poliția Locală Cugir a început o acţiune de sancţionare a șoferilor care parchează neregulamentar. Valoarea amenzilor

Acţiunile de creştere a siguranţei publice, organizate de Poliţia Oraşului Cugir împreună cu Poliţia Locală Cugir şi jandarmii, vor continua. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax