Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere Alba: Zeci de taximetrişti amendaţi pentru nereguli şi nerespectarea legii privind circulaţia

Publicat

taxiTaximetriștii din județul Alba au fost luați în vizor de polițiști. Oamenii legii au verificat miercuri 137 de autoturisme taxi și au constatat peste 40 de nereguli. Pentru încălcarea normelor legale de circulație, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 8.710 lei.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au desfășurat, miercuri, o acţiune ce a avut drept scop verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră şi cea specifică transportului rutier de persoane în regim taxi, precum şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate acest tip de autovehicule.

Poliţiştii au verificat 137 de taximetre, iar pentru nereguli constatate au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.710 lei, majoritatea pentru încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax