Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere în ALBA: Amenzi de peste 50.000 de lei pentru viteză excesivă şi alte abateri. Patru şoferi au rămas fără permise

Publicat

actiune politisti alba Sute de şoferi care au circulat miercuri pe şoselele din judeţul Alba au intrat în vizorul poliţiştilor rutieri şi s-au ales cu amenzi pentru viteză excesivă, depăşiri neregulamentare sau alte abateri de la regulile de circulaţie. Patru dintre ei au rămas şi fără permise.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat, miercuri, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti rutieri şi din structurile de ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră.

Cu această ocazie au fost constatate 318 abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 51.572 lei, dintre care 184 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una pentru depăşire neregulamentară, 22 pentru neportul centurii de siguranţă, iar 111 de sancţiuni pentru alte abateri.

Potrivit IPJ Alba, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier şi au fost reţinute patru permise de conducere, dintre care unul pentru depăşire neregulamentară, iar trei pentru alte situaţii.

Citește și Noul COD RUTIER: De vineri, vorbitul la telefon „costă” cât un smartphone. Ce trebuie să respecte şoferii şi pasagerii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax