Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliției Rutiere, în Alba: Opt șoferi au rămas fără permise, pentru viteză peste limita legală. Amenzi de peste 38.000 de lei

Publicat

radare Într-o singură zi, poliţiştii rutieri din Alba au depistat 125 de conducători auto care nu au respectat prevederile legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice. Alţi 75 de şoferi au fost sancţionaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, iar faţă de 8 a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Vezi şi FOTO: Poliţia Rutieră din judeţul Alba a primit maşini de serviciu noi. Vor patrula cu autoturisme Volkswagen Polo

La data de 11 noiembrie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Aparatele radar au fost folosite pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile unde există risc de producere a accidentelor datorate excesului de viteză.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate 200 de abateri contravenţionale, de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancționate cu amenzi în valoare totală de 38.860 lei. 125 dintre sancţiuni au fost aplicate pentru viteză peste limita legală.

Totodată, complementar sancțiunilor aplicate, faţă de 8 conducători auto a fost dispusă măsura suspendării permisului de conducere.

A fost constatată o infracţiune rutieră şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Sebeş, l-au depistat pe B.N., de 61 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 704 A, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax