Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a poliţiştilor din Vinţu de Jos: 12 agenţi economici verificați şi sancţiuni de peste 13.000 de lei. Infracţiune de braconaj pisicicol, constatată de oamenii legii

Publicat

actiune politisti alba Marţi şi miercuri, poliţiştii din Vinţu de Jos poliţiştii au constatat șase infracţiuni (cinci la regimul rutier şi una de braconaj piscicol) şi au aplicat 117 sancțiuni contravenţionale, cele mai multe (104) pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 13.182 lei. Totodată, au fost verificate 12 unităţi economice.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi șase certificate de înmatriculare. Valoarea totală a amenzilor aplicate în cele două zile a fost de 13.182 lei.

Acţiunea desfăşurată de poliţiştii din Vinţu de Jos, pe raza de competență, o acţiune cu efective mărite a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cele două zile de acţiune, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni, printre care 5 la regimul rutier şi una de braconaj piscicol. Au aplicat 117 sancțiuni contravenţionale, cele mai multe (104) pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată au fost verificate 12 unităţi economice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax