Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor pentru creșterea siguranței rutiere, în județul Alba: au fost reținute peste 60 de permise

Publicat

Arhivă foto

Polițiștii din Alba au desfășurat o acțiune în perioada 4 – 10 septembrie 2023, pe drumurile din județ. Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale și au reținut 63 de permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 4 – 10 septembrie 2023, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 779 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 322 pentru depășirea limitei legale de viteză, 17 pentru depășire neregulamentară, 7 pentru neacordare de prioritate, 28 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 88 bicicliștilor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

„Au fost reținute 63 de permise de conducere, retrase 42 de certificate de înmatriculare și constatate 20 de infracțiuni la regimul rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax