Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Acţiune de amploare a Poliţiei, la Aiud. Peste 400 de maşini şi persoane verificate, amenzi de 24.000 lei

Publicat

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost constatate 6 infracţiuni şi au fost aplicate 100 de amenzi, în valoare de peste 24.000 de lei.

Pe 27 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere, potrivit IPJ Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 289 de persoane, controlate 190 de autovehicule, testate cu paratul etilotest 149 de persoane şi verificate 7 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 6 infracțiuni şi 100 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 24.020 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 71 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 12/1990 privind comerţul, 14 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat şi au confiscat bunuri în valoare de 1.100 lei.

Citeşte şi Femeie din Blaj, agent de vânzări la o firmă, cu dosar penal după ce şi-a însuşit marfă de peste 37.000 lei

Citeşte şi Bărbat din Lopadea Nouă, cu dosar penal. A găsit un telefon mobil în piaţa din Aiud şi nu l-a predat poliţiei

Citeşte şi Tânăr din Galaţi, cercetat de poliţiştii din Aiud, pentru înşelătorie cu premii fictive

Citeşte şi Adolescent de 15 ani, cercetat de poliţiştii din Aiud. A furat 5000 de lei dintr-o locuinţă

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax