Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Alba Iulia și satele învecinate. 10 infractori prinşi, amenzi de peste 50.000 lei

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în urma unei acţiuni cu efective suplimentare organizată joi în municipiu şi satele învecinate. Totodată, poliţiştii au constatat 188 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de peste 50.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 14 iunie, între orele 7.00 – 11.00 și 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, atât pe raza municipiului cât şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 302 persoane şi verificate 23 de societăţi comerciale.

Totodată, au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.310 lei, din care 27 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 155 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare şi au fost identificate 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Citeşte şi Tineri din Ilfov, cercetaţi de Poliţia Alba Iulia. Au furat bani dintr-un local, prin metoda „schimbul bancnotei”

Vezi şi L-a agresat pe un albaiulian şi i-a furat telefonul, în Şanţurile Cetăţii. Tânăr din Cricău cercetat de Poliţie

Citeşte şi Tânăr din Alba Iulia, cu dosar penal, după ce a distrus un automat de cafea. Prejudiciu de 1000 de lei

La acţiune, alături de poliţişti din Alba Iulia şi posturile de poliţie arondate, au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba şi jandarmi.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax