Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acţiune de amploare a poliţiştilor din Alba. Amenzi de peste 57.000 de lei și bunuri confiscate

Publicat

Amenzi în valoare de peste 57.000 de lei și bunuri de aproape 14.000 de lei confiscate de polițiști în urma unor acțiuni pentru prevenirea şi combaterea actelor antisociale, desfășurate vineri pe raza județului Alba. Tot cu această ocazie, oamenii legii au constatat 25 de infracțiuni din care două în flagrant.

La acţiunile desfăşurate vineri, 18 ianuarie, au participat peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, transporturi, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Poliţiştii au constatat 25 de infracţiuni, din care două în flagrant şi au identificat 12 suspecţi de comiterea de infracţiuni.

Totodată, au fost controlate 45 de societăţi comerciale, aplicate 426 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 57.600 lei, din care 37 la normele legale pe linie de ordine publică, 26 la Legea 12 din 1990 privind comerţul, 314 la regimul circulaţiei rutiere şi 49 la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 13.603 lei.

Poliţiştii Postului de Politie Noşlac i-au identificat pe doi minori de 16 şi 17 ani, ambii din comuna Noşlac, care sunt principalii suspecţi de comiterea, la sfârşitul lunii noiembrie 2012, a 3 furturi de biciclete din curţile unor locuinţe de pe raza comunei Noşlac. Bicicletele au fost recuperate şi predată păgubiţilor, iar faţă de cei doi minori a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din Abrud l-au depistat în trafic, pe P.D., de 53 de ani, din comuna Roşia Montană, care conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Poliţiştii din Teiuş l-au identificat pe P.I., de 36 de ani, din Sebeş, care conducea pe DN 1 un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

În ambele cazuri, faţă de conducătorii auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax