Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de prevenire a accidentelor în Alba. Polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au dat amenzi în valoare de peste 38.000 de lei

Publicat

pol

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat, miercuri, pe principalele artere rutiere ale judeţului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 38.000 de lei și reținute 10 permise de conducere.

La acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Rutier precum şi poliţişti ai birourilor şi formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, care au constatat 254 de abateri contravenţionale ale participanţilor la traficul rutier, în valoare totală de 38.100 lei. Dintre acestea, 158 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit limita legală de viteză.

Poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere, 8 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi unul pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier.

La ora 16.35, pe DN 75, pe raza orașului Cîmpeni, a fost depistată o femeie de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

La ora 21.25, pe acelaşi drum naţional, a fost depistat B.N., de 49 de ani din Cîmpeni, care conducea un autoturism cu autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 25 iunie 2011.

Faţă de ambii conducători auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax