Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba: Trei șoferi au rămas fără permise pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată

Publicat

bariera cale ferata Polițiștii din Alba au intensificat măsurile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru fluidizarea circulaţiei pe drumurile publice. Cu ocazia unei acțiuni desfășurate marți, 15 decembrie, au fost depistaţi 37 de șoferi care au încălcat normele rutiere. Dintre aceștia, trei s-au ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile, după ce nu au respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit IPJ Alba, efectivele de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijinite de poliţişti de ordine publică, dar şi de poliţişti de la transporturi, acţionează zilnic pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Marți, 15 decembrie, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Transporturi, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea normelor legale referitoare la trecerea la nivel peste calea ferată.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi 37 de conducători auto care au încălcat normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, trei nu au respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Faţă de cei trei conducători auto ce au ignorat aceste reguli, pe lângă sancțiunea contravenţională aplicată, a fost luată şi măsura suspendării permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate