Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune Tispol Bus&Truck, în Alba: 12 şoferi de autobuze şi microbuze, sancţionaţi pentru viteză peste limita legală

Publicat

pol

În cadrul acţiunii Tispol Bus&Truck, potrivit Planului de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, IPJ Alba a aplicat, în perioada 23-29 iulie, 62 de sancţiuni contravenţionale pentru şoferi de autobuze şi microbuze, iar 5 permise de conducere şi 6 certificate de conducere au fost reţinute, în cazul unor ţoferi de autocamioane. Dintre sancţiunile pentru conducătorii mijloacelor de transport în comun, 12 au fost formulate pentru viteză peste limita legală.

Acţiunile Tispol Bus&Truck au vizat verificarea vehiculelor destinate transportului rutier public de persoane şi mărfuri, în vederea prevenirii accidentelor rutiere.

Conducătorilor de autocamionane le-au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, dintre care 23 pentru viteză neregulamentară, 5 pentru depăşire neregulamentară, 21 pentru neportul centurii de siguranţă, 7 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, 10 pentru lipsă de documente, 6 pentru defecţiuni tehnice şi 39 pentru alte abateri.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, toate pentru depăşire neregulamentară, 6 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier.

În cazul şoferilor de microbuze şi autobuze, majoritatea sancţiunilor aplicate – 12 – din totalul de 62 au fost pentru viteză peste limita legală. Doi dintre conducătorii auto au rămas fără permis, pentru viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax