Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiunea ”SPEED Marathon” în Alba: AMENZI de peste 88.000 lei şi TREI permise reținute. Sancţiuni pentru viteză de la Poliţia Rutieră

Publicat

radare albaÎn perioada 13 – 19 aprilie, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 903 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Acţiunea a făcut parte din calendarul campaniei „Speed Marathon” al poliţiilor rutiere europene TISPOL şi a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

În cele șapte zile de acţiune au fost folosite 12 aparate de măsurare a vitezei, iar poliţiştii au depistat 903 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 88.042 lei, iar faţă de 3 dintre ei, care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Totodată, au fost constatate 8 infracţiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax