Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Activitatea agenților economici care nu respectă regulile sanitare ar putea fi suspendată pentru 15 zile

Publicat

Activitatea restaurantelor, dar și a altor agenți economici care nu respectă normele sanitare repetat și deliberat, ar putea fi suspendată pentru 15 zile, la a doua sau a treia abatere, potrivit președintelui PNL Ludovic Orban.

„Au fost agenți economici care, deliberat, au refuzat să respecte normele de protecție a sănătății în pandemie. Pentru această categorie de agenți este această măsură prin care să existe posibilitatea, în cazul încălcării sistematice a legilor de protecție sanitară, să se poată suspenda pentru 15 zile activitatea agentului economic respectiv, la două-trei abateri”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a declarat că susține amendamentul prin care polițiștii ar putea suspenda activitatea restaurantelor, și nu numai, în cazul în care regulile impuse în perioada de pandemie sunt încălcate în repetate rânduri.

Citește și: Guvernul vrea să înăsprească restricțiile anti-COVID. Modificări la programul restaurantelor și la circulația pe timp de noapte

El afirmă că nu doar primarii, care au în prezent această putere de a suspenda anumite activități, ci și polițiștii, trebuie să acționeze pentru desfășurarea unor activități în deplină siguranță.

Premierul Florin Cîțu a declarat în repetate rânduri că restaurantelor, cluburilor și barurilor care nu respectă restricțiile trebuie să li se poată suspenda activitatea și că va fi elaborat un act normativ care prevede acest lucru.

Sursa: Medifax

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax