Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Activitățile cu studenții față în față, SUSPENDATE începând de joi la UTCN – Extensia Universitară Alba Iulia

Publicat

Începând de joi, 12 martie și până în data de 31 martie, activitățile cu studenții față în față se suspendă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Extensia Universitară Alba Iulia.

„În perioada 12 – 31 martie 2020 activitățile didactice cu studenții față în față vor fi suspendate!

Aceste activități urmează să se desfășoare utilizând platforme on-line sau vor fi recuperate conform planificării stabilite pentru fiecare program de studiu și formă de predare în parte”, au transmis reprezentanții universității.

Citește și Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia SUSPENDĂ cursurile, preventiv. UBB Cluj-Napoca a anunțat același lucru

Pentru a evita întâlnirile față în față dintre studenți și cadre didactice pe durata suspendării activităților, se vor utiliza soluții de comunicare online. Astfel, se recomandă utilizarea facilităților de educație la distanță instituționale existente în cadrul licențelor Campus Virtual-Office 365, disponibile la adresa https://o365.utcluj.didatec.ro/Home/Licensing.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax