Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ACUM, LIVE VIDEO de la Alba24.ro: Marius Moga face casting pentru o nouă trupă. Vezi cum se descurcă tinerii muzicieni

Publicat

După cum am anunțat în urmă cu câteva zile, în această după-masă, la ora 18.00, la sediul redacției Alba24.ro, Marius Moga împreună cu Dan Roșu vor face un casting cu tineri muzicieni din Alba Iulia, pentru o nouă trupă de muzică. Câțiva tineri talentați au ajuns deja la redacția Alba24.ro, pregătiți cu instrumente, cu melodii, dar și cu emoții. În scurt timp va începe preselecția. Rămâneți pe Alba24.ro pentru a vedea, în direct, cum se descurcă tinerii muzicieni din Alba Iulia la preselecția condusă de Marius Moga.

Free desktop streaming application by Ustream

Streaming Live by Ustream
După ce a lansat zeci de muzicieni, Marius Moga se întoarce în orașul natal, Alba Iulia, pentru a promova tinerii talentați de aici. Alături de albaiulianul Dan Roșu, Marius Moga îi va alege pe cei mai talentați tineri din oraș, iar, împreună, aceștia vor compune o nouă formație. Proiectul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax