Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un muncitor care efectua lucrări de canalizare în Miceşti a fost îngropat de un mal de pământ care s-a surpat peste el

Publicat

Un muncitor care efectua lucrări la reţelele de canalizare din cartierul Miceşti a fost surprins de un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el şi l-a acoperit în întregime. Incidentul a avut loc pe strada Lupşa, iar oamenii legii au efectuat manevre pentru scoaterea acestuia.

Potrivit IPJ Alba, muncitorul, angajat al Hidroconstrucţia Cluj, a fost iniţial acoperit de tot de pământ, dar s-a reuşit dezgroparea acestuia până la nivelul capului, permitându-i aşadar acestuia să respire. Operaţiunea a fost una dificicilă şi periculoasă pentru viaţa bărbatului. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi echipaje ISU iar după aproximativ 30 de minute s-a reuşit scoaterea acestuia de sub mormanul de pământ. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Muncitorul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, efectua lucrări la un şanţ de 4 metrii adâncime şi se pare că se afla în afara zonei protejate.

Vă ataşăm comunicatul trimis de ISU Alba:

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost solicitat la ora 13.40 pentru a interveni pentru scoaterea unei persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ. Aflat la o activitate de introducere a sistemului de canalizare pe strada Lupşa din municipiul Alba Iulia, un bărbat de 50 de ani a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat, acoperindu-l în totalitate. Echipa de lucrători aflată la faţa locului a reuşit iniţial să-i elibereze capul şi mai apoi căile respiratorii. Salvatorii de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit cu un echipaj al autospecialei de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD şi au reuşit împreună cu ceilalţi lucrători eliberarea în totalitate a persoanei. Aceasta a fost predată, în stare de conştienţă, unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi mai apoi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax