Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adăpost de animale din Arieşeni, cuprins de flăcări după ce a fost lovit de trăsnet. Incendiu similar la Blaj

Publicat

incendiu anexa

Pompierii din Cîmpeni au intervenit, miercuri, începând cu ora 14.53, în localitatea Arieşeni, pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale, din cauza furtunii.

Incendiul s-a propagat cu repeziciune la alte două anexe amplasate în apropierea anexei trăsnite. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi, împreună cu SVSU Arieşeni, au reuşit să împiedice propagarea incendiului la casa de locuit.

Au ars trei anexe gospodăreşti, confecţionate din material lemnos, 3 tone fân, 2500 kg porumb, 400 kg făină, articole de îmbrăcăminte şi mobiler vechi. Incendiul a deteriorat 20 mp faianţă, o cadă de baie şi unelte agricole.

Valoarea pagubelor au fost evaluate la aproximativ 70.000 lei, iar a bunurilor salvate au fost estimate la 100.000 lei.

Incendiul a fost generat de un trăsnet care a aprins adăpostul de animale.

Tot miercuri, la Blaj, pompierii au intervenit de la ora 22.28, pe strada Horea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, proprietatea lui F.P. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza scânteilor purtate de vânt, provenite de la resturile vegetale aprinse de către proprietar în apropierea adăpostului de animale. În urma incendiului au ars 4 miei, o capră, şi adăpostul de animale, confecţionat din material lemnos, în suprafaţă de aproximativ 35 mp.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax