Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Adăpost de animale distrus de flăcări într-un sat din comuna Vadu Moților. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Publicat

O anexă gospodărească a fost distrusă într-un incendiu petrecut duminică dimineața la Popeștii de Sus, comuna Vadu Moților. Aceasta avea și adăpost de animale.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 4.00, iar pompierii din Câmpeni au intervenit cu trei autospeciale de stingere și una de prim-ajutor.

Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la anexa gospodărească.

Suprafața aproximativă a anexei gospodărești era de aproximativ 100 mp.

În jurul orei 5.00, ISU Alba a comunicat că anexa care a ars era compusă din trei elemente (șopru,  magazie de lemne, adăpost de animale).

În adăpost se aflau 8 animale (4 porci și 4 vaci) și 7 păsări (găini) dintre care au putut fi salvate 7 animale (3 porci și 4 vaci), acestea fiind evacuate de către cetățeni până la ajungerea forțelor de intervenție.

Au mai fost distruse de flăcări aproximativ 5 tone de fân.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax