Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ADIO BASCHET la CSU Alba Iulia. De la performanța din Liga Europei Centrale, la fotbal în liga V-a, pe terenul din Vințu de Jos

Publicat

ADIO baschet în Cealaltă Capitală. CS Universitatea Alba Iulia a desființat echipa de baschet feminin cu care în urmă cu doi câștiga medalia de argint în Liga Națională a României și de două ori Campionatul Europei Centrale. Se pare că cei din conducerea universității au decis să facă o echipă de fotbal masculin, în schimb. În mod inexplicabil, rectorul Daniel Breaz spune că nu știe nimic. 

Echipa de baschet CS Universitatea Alba Iulia S-A DESFIINȚAT spre dezamăgirea suporterilor care umpleau sala de sport la fiecare partidă. În locul secției de faschet s-a creat una de fotbal, care joacă deja pe terenul de la Vințu de Jos, în liga a V-a, nici măcar pe un teren din Alba Iulia.

Decizia desființării echipei se pare că a fost luată de conducerea Universității „1 Decembrie 1918”. Surse apropiate instituției au declarat că la „dispariția” echipei ar fi contribuit și cei peste 10.000 de euro pe care FRB îi cere anul acesta, ca și garanție, tuturor echipelor care vor să joace în grupa A.

Întrebat despre această situație, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” spune că nu știe nimic.

„Nu știu vă dau informații despre ce s-a întâmplat la federație, am altele pe cap acum” spune Daniel Breaz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 06.09.2018 at 17:02

    N-ai cu ce, stai la televizor ! La fotbal se poate orice si tot merge prost.

  2. Nicu

    vineri, 07.09.2018 at 14:34

    Breazu are altele pe cap recte tot partidul lucreaza cum sa scape un penal de la puscarie alaturi de multi alti infractori.
    Luati labele dupe alesi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax