Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Administraţia locală va refolosi piatra cubică ridicată de pe strada Mihai Viteazu

Publicat

Piatra cubică ridicată de pe strada Mihai Viteazu din Cetate va fi refolosită în alte zone din oraşul nostru, anunţă autorităţile locale albaiuliene, încercând astfel să spulbere zvonurile potrivit cărora piatra va lua drumul Bucureştiului sau a Italiei.

Primarul Mircea Hava a declarat că se va pietrui curtea Schitului sau curţile grădiniţelor, unde este nevoie, dar sub nicio formă nu vor vinde materialul, care în prezent a fost depozitat în spatele Palatului Principilor.

Totodată, patronul SC „Grup Corint”, Dan Sabău, a spus că-i va propune primarului să refolosească piatra cubică în anumite zone din şanţurile Cetăţii. Acesta a precizat că, în general, piatra pentru construcţii este foarte scumpă şi sub nicio formă nu merită să fie vândută piatra cubică din oraş, mai ales pentru că este de foarte bună calitate.

În acest context, Dan Sabău a încercat să contrazică şi un „mit” care circulă printre albaiulieni, conform căruia granitul adus din China şi folosit la aleile din şanţurile Cetăţii este de calitate mai proastă decât cel din România.

„Nu putem spune că există granit de mai bună sau de mai proastă calitate. Este la fel peste tot în lume”, a declarat Sabău. Acesta a mai subliniat faptul că granitul folosit în Cetate este adus din mai multe ţări (China, Grecia, Turcia) pentru că preţul, care implică şi costurile de transport, este la jumătate faţă de cel practicat în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax