Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Admitere la şcoli MAI: Peste 100 de locuri pentru cei care vor să lucreze în penitenciare. Condiţii şi calendar

Publicat


aiud penitenciar

Peste 100 de locuri sunt repartizate sistemului administraţiei penitenciare la concursul de admitere în instituțiile de învățământ universitar și postliceal din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, sesiunea 2019.

Vezi şi S-a afișat numărul de LOCURI la Academia de Poliție și în școlile MAI. CONDIȚII privind recrutarea. CALENDAR

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, prin Penitenciarul Aiud, recrutează candidaţi pentru următoarele specializări:

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”- penitenciare, curs de zi, durata studiilor 3 ani – 40 locuri (bărbaţi şi femei) – termen limită înscrieri, 3 iunie (10 iunie dosar complet)

Vezi condiţii şi calendar: Academia de Politie_ conditii

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” București, Facultatea de Informaţii, curs de zi, durata studiilor 3 ani – specializarea Psihologie-informaţii – 5 locuri (bărbaţi și femei) – termen limită înscrieri, 21 iunie (28 iunie dosar complet)

Vezi condiţii şi calendar: Academia Nationala de Informatii_conditii

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București, Facultatea de Comandă și Stat Major, curs de zi, durata studiilor 3 ani – specializarea Logistică – 10 locuri (bărbați și femei) – termen limită înscrieri, 14 iunie (21 iunie dosar complet)

Vezi condiţii şi calendar: UN Aparare Carol Davila

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab l” Piteşti, cursuri de zi, durata studiilor 2 ani – – termen limită înscrieri, 21 iunie (28 iunie dosar complet).

Vezi condiţii şi calendar: Scoala de maistri si subofiteri_conditii

Specializări:

– Auto – 5 locuri (bărbaţi și femei)

– Construcții – 3 locuri (bărbați și femei)

– Bucătar – 10 locuri (bărbaţi și femei)

– Administrare securitate sisteme/rețele de comunicații/informatică – 5 locuri (bărbaţi și femei)

– Operare și mentenanță echipamente de comunicații – 5 locuri (bărbaţi și femei)

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, cursuri de zi, durata studiilor 1 an – 210 locuri bărbaţi şi 30 locuri femei –  termen limită înscrieri, 26 iulie (2 august dosar complet)  

Vezi condiţii şi calendar: Scoala Agenti Penitenciare

Informaţii suplimentare, AICI sau la sediul Penitenciarului Aiud, str. Morii, nr. 7-9, jud. Alba, cât și la telefon: 0258 861 021, sau e-mail: [email protected]   


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Noapte de coșmar pentru o bătrână din Câmpeni: Un tâlhar a intrat peste ea în casă, a bătut-o și a încercat să o violeze

Publicat

batrana-batuta

În miez de noapte, un bărbat a intrat într-o casă din Câmpeni, peste o bătrână de 71 de ani. Degeaba a încercat femeia să îi dea 80 de lei, căci pentru bărbat nu a fost de ajuns. A bătut-o, a încercat o violeze și i-a luat cu forța, sub amenințarea cu moartea, o pereche de […]

Citește mai departe
Publicitate

ABRUD

DOCUMENT: Doi foști prim-miniștri, martori în procesul proiectului ratat de la Roșia Montană. Cum se apără România de ”Gabriel”

Publicat

a

România și-a anunțat apărarea în procesul de arbitraj deschis de compania canadiană Gabriel Resources la Centrul Internațional pentru Soluționarea Litigiilor (ICSID) al Băncii Mondiale, aflat la Wasington. Doar câteva zile mai durează până când vor începe și audierile care vor avea loc între 2 și 13 decembrie 2019. Doi prim-miniștri vor fi printre martorii României: […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Românii merită un președinte aproape de oameni: Viorica Dăncilă!

Publicat

Viorica Dăncilă, care a condus Guvernul României și a reușit să ducă la bun sfârșit multe proiecte ce au schimbat în bine viața românilor, merită votul nostru. Vă prezentăm doar câteva dintre motivele pentru care susținem candidatura doamnei Viorica Dăncilă la președinția României: Nu a ezitat să preia funcția de prim-ministru atunci când a fost […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

ACCIDENT la Aiud. O persoană și-a prins un picior într-un utilaj agricol

Publicat

Pompierii din Aiud intervin miercuri, în jurul orei 18:50, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical unei persoane care și-a prins un picior într-un motocultor. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 în municipiu, pentru descarcerare și prim ajutor la […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate