Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

ADMITERE online 2020 la Universitatea din Alba Iulia, a doua sesiune: Perioada de înscrieri și detalii pentru candidați

Publicat

universitatea alba Iulia UAB

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează sesiunea de toamnă a admiterii on-line. Înscrierile încep în 7 septembrie. Până vineri, 28 august, candidații admiși în prima sesiune pe locuri cu taxă și în învățământul la distanță își pot depune dosarele.

Ulterior, vor fi stabilite locurile rămase pentru a doua sesiune, ce se va desfășura după următorul calendar:

7 septembrie – 18 septembrie: înscrierea candidaţilor

19 septembrie: susţinerea interviului motivaţional / proba de competenţă lingvistică (doar la specializările unde este cazul);

21 septembrie: afişarea rezultatelor admiterii;

21 septembrie – 25 septembrie: înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate de la buget şi înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă;

28 septembrie – 30 septembrie – Înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă (realizată la nivel de secretariate ale facultăţilor, în zilele lucrătoare).

Vineri, 28 august 2020, este ultima zi în care candidații admiși pe locurile cu taxă și la învățământul la distanță în prima sesiune de Admitere la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se mai pot prezenta pentru depunerea dosarului și confirmarea locului obținut prin concurs.

La începutul lunii septembrie, locurile (subvenționate, cu taxă și la învățământul la distanță) rămase neconfirmate sau neocupate în urma concursului din vară vor fi redistribuite pentru toate programele de licență și de masterat și vor fi disponibile pentru candidații care doresc să se înscrie în sesiunea de toamnă a Admiterii 2020, pentru a-și continua studiile universitare la Alba Iulia.

Locurile scoase la concurs vor fi comunicate pe site-ul instituției (www.uab.ro – secțiunea admitere.uab.ro) și în paginile de social media ale UAB.

Înscrierile din sesiunea de toamnă a ADMITERII se vor face tot online, pe platforma specializată (https://admitereonline.uab.ro), candidații având la dispoziție deopotrivă metodologia, un ghid practic (AICI) și un tutorial video, care să le faciliteze înscrierea rapidă, plăcută și eficientă la programele de studii dorite. De asemenea, candidații pot folosi, în continuare, o adresă de consultanță (admitere@uab.ro), la care vor obține toate detaliile dorite despre programele universitare, condițiile de admitere, facilități, taxe de studiu, cazarea în căminele studențești și altele.

Începând cu data de 1 septembrie se organizează și înscrierea la cele patru Școli Doctorale din cadrul UAB (Istorie, Filologie, Contabilitate și Teologie), examenul de admitere având loc în data de 8 septembrie.

Până în data de 23 septembrie, toți studenții înmatriculați (în ambele sesiuni ale Admiterii, dar și studenții din anii mai mari) își pot depune online cererile pentru cazarea în căminele studențești.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit calificativul maxim „Grad de incredere ridicat”, valabil pentru următorii 5 ani, din partea ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior), ca urmare a evaluării instituționale efectuate în perioada 27-29 februarie 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax