Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Adunare sătească la Petrisat pentru alegerea reprezentantului în Consiliul Local Blaj

Publicat

Cetăţenii din localitatea Petrisat (Blaj) au ocazia să-și aleagă delegatul sătesc în Consiliul Local Blaj. Potrivit reprezentanţilor primăriei Blaj, în urma alegerilor locale din anul 2012 nici un reprezentant din Petrisat nu a reușit să câștige un loc eligibil și să acceadă la funcţia de consilier local.

Primarul Gheorghe Valentin Rotar se va întâlni cu cetăţenii localităţii duminică, 27 octombrie, la adunarea sătească ce va fi organizată la Căminul Cultural cu începere de la ora 18.00.

Cu această ocazie va avea loc alegerea propriu-zisă a delegatului sătesc și vor fi discutate alte probleme de interes pentru localitatea Petrisat.

Pentru a putea fi reprezentați mai bine, primarul Gheorghe Valentin Rotar și Consiliul Local le propune să desemneze prin vot un delegat sătesc care să fie invitat la toate sedințele Consiliului Local Blaj.

 foto: arhivă

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax