Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Agresorul din blocul M4 din Alba Iulia, condamnat la 4 ani de închisoare pentru tâlhărie a facut apel la decizia judecătorilor

Publicat

dragoi

Nicolae Tiberiu Drăgoi, bărbatul condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, pentru tâlhăria din blocul M4, a făcut apel la decizia magistraților de la Judecătoria Alba Iulia.

La stabilirea pedepsei magistrații instanței din Alba Iulia au avut în vedere gravitatea și periculozitatea inculpatului, precum și istoricul infracțiunilor comise de acesta.

În timpul procesului, magistrații au avut în vedere că inculpatul a recunoscut fapta, că a comis tâlhăria în stare de  recidivă postexecutorie, după eliberarea la termen la data de 15.09.2018  din executarea unei alte pedepse de 7 ani și 2 luni închisoare, dar fără a fi împlinit termenul de reabilitare.

CITEȘTE ȘI: Cum au motivat judecătorii din Alba Iulia, pedeapsa de 4 ani pentru agresorul din blocul M4. Detalii din rechizitoriu

Pe lângă Dragoi și victima acestuia, Denisa S. a făcut apel. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, instanță care va da și decizia definitivă în acest dosar.

Reamintim că agresiunea pentru care bărbatul a fost condamnat în primă instanță, a avut loc în 17 noiembrie 2018, în scara unui bloc din Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei în vârstă de 20 ani o lovitură cu pumnul în zona feţei, victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

CITEȘTE ȘI: Patru ani de închisoare pentru Nicolae Drăgoi, recidivistul care a tâlhărit o tânără în scara blocului M4 din Alba Iulia

I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei. Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut un video şocant, care surprinde momentul agresiunii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax