Connect with us
Publicitate

AIUD

Aiudeanul Rareș Hurghiș, selectat printre cei mai promițători tineri energeticieni la nivel global

Publicat

Consiliul Mondial al Energiei a anunțat adăugarea a 50 noi membri la programul său Global Future Energy Leaders (FEL), printre aceștia se numără și românul Rareș Hurghiș. El s-a alăturat, astfel, celor mai promițători viitori lideri din energie la nivel global.

Rareș este absolvent al Liceului Tehnologic Aiud, promoția 2005 – 2009, iar în prezent este Expert Strategie la ENGIE Romania și General Manager în cadrul Future Energy Leaders (FEL) România.

Programul „Global Future Energy Leaders ” (Viitorii lideri în domeniul energiei) – reprezintă în prezent 61 de țări și 47 de comitete membre.

Tinerii lideri în domeniul energiei lucrează pentru a rezolva cele mai presante provocări din lume în domeniul energiei și al sustenabilității și se angajează în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a îndeplini viziunea noastră privind umanizarea energiei.

Programul își propune să identifice, să încurajeze și să inspire viitoarea generație de lideri în domeniul energiei, facilitând dialogul și discuțiile despre evoluțiile critice din sectorul energetic.

sursa: Future Energy Leaders Romania

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gelu stoian

    marți, 28.03.2023 at 14:02

    Misto ! Mai ceva decat Prometeu , cel care a furat focul de la Zeus , si l-a Dat OAMENILOR !!!!! Enegeticianul Cai Lactee , sau al UNIVERSULUI ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. pilu

    marți, 28.03.2023 at 20:43

    Cum de a fost lăsat pe dinafară Andronescu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax