Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AJPIS Alba: Modelul de cerere pentru ajutorul de încălzire va fi modificat. Termenul limită pentru depunerea documentelor la primării este 20 noiembrie

Publicat

Reprezentanţii AJPIS Alba precizează că modelul de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei va fi modificat pentru a fi introduse elementele necesare stabilirii îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate. Noile formulare vor fi disponibile la primării. Termenul limită pentru depunerea cererilor însoţite de documente este 20 noiembrie.

Potrivit precizărilor oferite de directorul AJPIS Alba, Flaviu Cozuc, urmează să fie definitivate modificările la normele metodologice de aplicare a OUG nr. 70/2011, cu modificările aduse prin OG nr. 27/2013.  În acest sens, se va modifica şi modelul de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, pentru a fi introduse elementele necesare stabilirii îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate.

Noile formulare privind cererile și declarațiile pe proprie răspundere, în baza cărora vor fi acordate drepturile la ajutorul pentru încălzirea locuinței, vor fi disponibile la sediile primăriilor după publicarea acestora în Monitorul Oficial.

Pentru a beneficia de această prestație, solicitanții pot completa aceste cereri și declarații pe propria răspundere până la data de 20 noimebrie 2013.

VEZI AICI condiţiile pentru acordarea subvenţiilor destinate familiilor şi persoanelor cu venituri reduse, pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax