Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Al doilea candidat desemnat oficial pentru Primăria Alba Iulia. Cine intră în lupta pentru fotoliul ocupat de Gabriel Pleșa

Publicat

Până când PNL și USR să își numească candidații la primăria Alba Iulia, pentru alegerile 2024, un alt partid politic a făcut acest pas. 

Este vorba despre Partidul Phralipe al Romilor, care de curând și-a numit oficial candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ.

Este vorba despre președintele partidului, Călin Pădurean, care va intra în cursa pentru Primăria Alba Iulia, la alegerile din 2024. Potrivit reprezentanților partidului, Pădurean a fost numit candidat în urma unei ședinte care a avut loc în data de 7 septembrie 2022.

Călin Pădurean are 46 de ani, este inginer și are o firmă de construcții în Alba Iulia. De asemenea de curând a fost ”uns” ca unul dintre cei șapte judecători internaționali ai Curții Supreme de Justiție Internațională a Romilor.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: Om de afaceri de etnie romă din Alba Iulia, învestit JUDECĂTOR la Curtea Supremă de Justiție Internațională a Romilor

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    luni, 12.09.2022 at 11:26

    Musiu Calin, padurarule : vei ajunge primarul Municipiului Alba Iulia atunci cand seful vostru, sociologul gelu duminica va ajunge presedintele Romaniei !! Adica la pastale cailor, ori la sfantul asteapta !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax