Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AL ȘASELEA DECES din cauza coronavirus în România. Bărbat de 64 de ani din Arad

Publicat

A fost înregistrat al șaselea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), a informat luni, la ora 18.41, Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, tot luni, în jurul orei 20.00, autoritățile au mai anunțat decesul unui bărbat. Victimele cauzate de coronavirus, pe teritoriul României au ajuns la 7.

CITEȘTE ȘI: Al ȘAPTELEA DECES din cauza coronavirus în România: Bărbat în vârstă de 65 ani, internat în București

Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat de vineri, 20 martie, în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, potrivit sursei citate.

Citește și Câte persoane sunt în izolare și în carantină, în județul Alba. Numărul celor infectați cu COVID-19, ȚINUT la SECRET

Celelalte cazuri de decese din cauza coronavirus, raportate prin Grupul de Comunicare Strategică:

– al cincilea deces (luni, 23 martie): bărbat, 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv luni, 23 martie; internat la Spitalul Județean Suceava de sâmbătă, 21 martie; anterior internat  în secția de cardiologie, posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

– al patrulea deces (luni, 23 martie): femeie, 72 ani, internată sâmbătă, 21 martie, în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (fără istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)

Citește și OFICIAL, 23 martie: 143 cazuri noi de coronavirus, confirmate în România. 576 de îmbolnăviri, în total

– al treilea deces (duminică, 22 martie): bărbat, 70 de ani, internat în Spitalul Județean Piatra Neamț; confirmat pozitiv joi, 19 martie; vineri, 20 martie, transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași; avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială)

– al doilea deces (duminică, 22 martie): bărbat, 74 de ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti; boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă

– primul deces (duminică, 22 martie): bărbat, 67 de ani, confirmat cu COVID-19 miercuri, 18 martie, la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova; avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax