Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Al treilea caz de coronavirus în Alba. Test cu rezultat pozitiv pentru o femeie din Alba Iulia. Nu are simptome

Publicat

coronavirus

Un al treilea caz de coronavirus este confirmat în județul Alba. Potrivit surselor Alba24.ro, este vorba despre o femeie, angajată a unei instituții cu sediul la Alba Iulia, care, deocamdată, se află în izolare la domiciliu.

Femeia, din Alba Iulia, ar fi avut contact cu altă angajată a instituției, din Brașov, care, la rândul ei, a avut contact cu o persoană infectată cu coronavirus.

UPDATE: Trei angajati ai instituției din Alba Iulia s-au deplasat în delegație la Brașov, unde s-au întâlnit și colega respectivă verificând proiectul unei firme. Administratorul acestei firme a fost confirmat cu infecția cu COVID-19 la o săptămână după respectivă vizită de lucru.

Citește și UPDATE: AL DOILEA caz CONFIRMAT de coronavirus, în Alba. Persoana infectată este internată la spitalul din Alba Iulia

Femeia din Brașov a fost testată, iar rezultatul a fost pozitiv. Aceasta a fost internată la spitalul din Brașov. De asemenea, au fost testați si contacții acesteia, deci automat și cei trei angajați din Alba Iulia. Aceștia au fost izolați la domiciliu, iar testele au fost trimise la Cluj.

Sursele Alba24.ro susțin că, dintre cei trei angajați din Alba Iulia, doar unul (femeia în cauză) a fost declarată pozitiv pentru coronavirus, dar rezultatul nu a fost trimis oficial către DSP Alba, ci doar comunicat telefonic.

De menționat este că femeia din Alba este asimptomatică. Instituția din Alba Iulia făcut dezinfecția în 19 martie si în 28 martie, în toate sediile, iar din 24 martie 90% din personal lucrează în regim telemuncă.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax