Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Al treilea HOŢ de maşini din grupul de la Cugir, PRINS la frontiera Salonta. A ajuns în arest, la IPJ Alba

Publicat

furt masinaPoliţiştii au reuşit să-l prindă şi pe al treilea hoţ de maşini din grupul de tineri din Cugir care au furat, în septembrie, autoturisme Dacia, din judeţele Alba şi Hunedoara. A fost oprit de poliţiştii de frontieră, la Salonta, după ce a fost dat în urmărire naţională. Acum, este în arest la IPJ Alba.

Luni, 28 septembrie, în jurul orei 4.00, poliţiştii din Cugir au fost anunţaţi de către poliţiştii de frontieră de la Salonta, cu privire la faptul că a fost depistat A.N., de 28 de ani, din Cugir, care era dat în urmărire la nivel naţional, transmite IPJ Alba.

Tânărul este posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 22/23 septembrie, tânărul, împreună cu alţi doi tineri din Cugir, au sustras un autoturism dintr-o parcare din Cugir şi au circulat cu el până pe raza localităţii Balomiru de Câmp, unde l-au abandonat, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, fără victime.

Poliţiştii au stabilit că tinerii sunt bănuiţi de comiterea altor trei furturi de autoturisme, fapte săvârşite în luna septembrie, din localităţile Vinţu de Jos, judeţul Alba şi Aurel Vlaicu, judeţul Hunedoara. Totodată, din cercetări a rezultat că A.N., fără a poseda permis de conducere, a condus autoturismele furate.

A.N. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax