Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

HOŢII de maşini din Cugir au fost ARESTAŢI PREVENTIV. Poliţiştii îl caută încă pe al treilea

Publicat

arestat, catuse Cei doi tineri care au fost reţinuţi miercuri pentru furt, acuzaţi că au sustras mai multe maşini din judeţele Alba şi Hunedoara, au fost arestaţi preventiv. Cel de-al treilea membru al grupului, care un a fost găsit la domiciliu, este încă dat în urmărire.

Potrivit IPJ Alba, joi, B.R.G. (18 ani) şi M.R.V. (27 ani), cei doi tineri din Cugir bănuiţi de furtul mai multor autoturisme în scop de folosinţă au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă şi arestare preventivă.

Deoarece nu a fost prins, poliţiştii au propus arestarea preventivă în lipsă şi a lui A.N. (28 ani), cel de-al treilea bărbat implicat în activităţile infracţionale.

Propunerea poliţiştilor a fost însuşită şi promovată de procurori judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă a celor trei persoane, pentru o perioadă de 30 zile.

Reamintim că tinerii au furat patru autoturisme Dacia din Balomiru de Câmp, Vinţu de Jos şi Aurel Vlaicu (judeţul Hunedoara)

Vezi şi HOŢI de MAŞINI din Cugir, REŢINUŢI de poliţişti. Unul dintre membrii grupului este dat în urmărire

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax