Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba: Doliu în familia arbitrului Lucian Neagu. Soția sa a decedat în urma unui accident produs în Sibiu, acum câteva zile

Publicat

Tragedie în familia arbitrului Lucian Neagu, originar din Teiuș. Soția acestuia, Daniela, a decedat în urma unui accident grav produs în urmă cu câteva zile în județul Sibiu. Aceasta a fost rănită grav și fusese transportată la spital. În același accident și-a mai pierdut viața un alt bărbat din Alba. 

Anunțul privind decesul acesteia a fost făcut de Asociația Județeană de Fotbal Alba. Zeci de cunoscuți și apropiați ai familiei au transmis mesaje de condoleanțe, marcați de tragedie.

”Doliu în familia Neagu.

În urma unui tragic accident rutier ce a avut loc în data de 27 decembrie 2022, în localitatea Daia din jud. Sibiu, Daniela, soția arbitrului Lucian Neagu a decedat în data de 31 decembrie, la doar 43 de ani.

Dumnezeu să o odihnească și să le dea putere celor dragi să treacă peste această tragedie, să poată avea grijă de cei doi băieți minunați, care aveau atâta nevoie de mama lor.

În urma accidentului, Lucian și Marcel Neagu au primit îngrijiri medicale și se află în acest moment în afara oricărui pericol” au transmis reprezentanții Asociației Jduețene de Fotbal, pe contul de Facebook.

Accidentul s-a produs marți 27 decembrie 2022.

Potrivit polițiștilor, două mașini care circulau din sens opus s-au lovit frontal.

Potrivit SAJ Sibiu, după ce echipajul de descarcerare a extras un bărbat de aproximativ 50 de ani, personalul de pe Ambulanțe a început manevrele de resuscitare, acesta fiind în stop cardio-respirator. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat la UPU Sibiu, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Au mai fost transportate la UPU două persoane: o femeie de 43 de ani (soția arbitrului) și un bărbat de 73 de ani, cu politraumatisme multiple.

Alte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Detalii despre modul în care s-a produs accidentul puteți citi AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax