Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ALBA: Două poduri peste râul Mureș, care nu mai erau sigure pentru circulație, refăcute și date în circulație

Publicat

Două poduri care nu mai erau sigure pentru circulație, au fost refăcute în județul Alba. Este vorba despre podurile de peste Râul Mureș de la Vințu de Jos și Ciumbrud. 

Podul de la Vințu de Jos are o lungime de 208 de metri, o structură din grinzi de beton, o lățime a carosabilului de 7,8 metri și două trotuare cu o lățime de un metru fiecare.

Podul de peste Râul Mureș de la Ciumbrud este mai scurt, având o lungime de 108 de metri, o parte carosabilă de 7,8 metri și două trotuare de 1,2 metri.

”Lucrările derulate au făcut ca circulația în zonă sa se desfășoare greoi, pe un singur sens, cu semafoare sau prin deviere pe o rută ocolitoare. Le cer scuze locuitorilor din aceste zone pentru inconveniențele create pe parcursul lucrărilor” a spus vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan.

Valoarea lucrărilor la cele două poduri este de 10 milioane lei.

Consiliul Județean Alba mai are în lucru patru proiecte de refacere a unor poduri, cu termen de finalizare anul viitor, urmând ca tot anul viitor să intre în reparații și podul de peste Râul Mureș de la Teleac.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax