Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Fest®: Willy William, primul nume care urcă pe scena de la Alba Iulia, de Zilele oraşului, în perioada 27-29 mai

Publicat

hqdefault Sfârșitul lunii mai aduce la Alba Iulia artiști de renume internațional. Potrivit unor surse, anul acesta pe scena de la Alba Fest® va urca  DJ-ul francez-jamaican Willy William, cunoscut în România în special pentru piesa „Ego”, care are peste 17 milioane de vizualizări pe Youtube.

Alba Fest® devine un reper pentru existența orașului, intens în bună măsură datorită artiștilor care participă. Invitați efervescenți și mereu autentici oferă an de an un show fascinant, menit să aducă un omagiu exuberanței.

Vezi şi CALENDARUL EVENIMENTELOR din primăvara 2016 în ALBA. Începe sezonul de festivaluri, concerte, competiţii şi târguri

În perioada 27-29 mai Alba Iulia își serbează ziua, ocazie cu care vor urca pe scenă artiști de talie internațională.
Primul nume care și-a anunțat prezența la Alba Fest® ar fi Willy William.

Willy William este un DJ francez-jamaican, producător muzical, cântăreț, compozitor și artist faimos pentru remixurile lui și colaborările cu dansatori și muzicieni.

A intrat pe piață în 2003 împreună cu DJ Flex prin hit-ul B Boyz Shake da Body și în 2004 ca producător al Tragedie folosind pseudonimul „Lord William”.

Mai târziu aderă la colectivul francez de muzică Collectif Métissé, de asemenea continuând să-și producă propriile materiale.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax