Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Facilităţi pentru contribuabilii care achită până în martie taxele şi impozitele locale. În 2011, gradul de colectare a banilor s-a realizat 100%

Publicat

Primăria Alba Iulia aminteşte contribuabililor că, până în 31 martie, se acordă reduceri de 10% pentru plata integrală pe anul 2012 a impozitelor (clădiri şi mijloace de transport) de către persoane fizice şi de 5% pentru persoane juridice. De asemenea, se mai pot acorda reduceri de 25% la majorări de întârziere pentru datoriile existente în sold la data de 31 august 2011, cu condiţia ca acestea să fie achitate până la 30 iunie 2012. Pe această cale, primarul Mircea Hava face cunoscut faptul că, pe anul 2011, sumele încasate din cote defalcate din impozitul pe venit au fost colectate în proporţie de 100%, iar, în situaţia în care şi în acest an ţinta de estimare va depăşi cuantumul de 97%, bugetul total al anului 2013 poate fi majorat conform legii, în limita unei previziuni realiste.

Potrivit Primăriei Alba Iulia, veniturile proprii ale bugetului local constituite din taxe şi impozite s-au încadrat în previziunile anului 2011. Primăria Alba Iulia raportează o cotă de 97,31% din planul iniţial estimat. Asta înseamnă că albaiulienii şi-au onorat în mod exemplar obligaţiile fiscale. Până la această dată, nivelul încasărilor zilnice se stiuează între 80.000 şi 130.000 lei.

„Înainte de toate vreau să le mulţumesc locuitorilor oraşului pentru modul categoric în care au înţeles să ne fie alături în anul 2011. Fără aportul fiecăruia dintre albaiulieni, nu am fi reuşit să finalizăm atâtea proiecte de dezvoltare urbană şi să ne onorăm participarea în proiectele finanţate de către Uniunea Europeanaă. Asta dovedeşte responsabilitate şi spirit civic, cu atât mai mult cu cât nu ne este permis să ignorăm actuala situaţie economică. Pentru asta le multumesc încă o dată că au încredere în capacitatea administraţiei locale. În egală măsură, aceste situaţii dovedesc că Alba Iulia nu este chiar în zona gri despre care le place multora să vorbească si lucrurile trebuie privite realist”, a declarat Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax