Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia, împodobită de sărbători cu luminițe de 100.000 de euro. Instalațiile festive vor fi pornite în 1 decembrie

Publicat

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în plină desfășurare în Alba Iulia. În 1 decembrie vor fi pornite instalațiile luminoase ce vor înfrumuseța orașul timp de aproximativ o lună și jumătate. Așa cum prevede contractul cu firma concesionară a serviciului de iluminat public, Flash Lighting Services, pentru iluminatul festiv Primăria va plăti până la 100.000 de euro.

Noutatea acestui an este că, de sărbători, și Cetatea Alba Carolina va fi decorată cu luminițe. Pe podurile din zona Porții a III-a au fost montate cupole-suport pentru instalațiile luminoase.

De asemenea, pe principalele artere din oraș (Bulevardul Revoluției 1918, Bulevardul Transilvaniei etc) şi în faţa Primăriei municipiului Alba Iulia vor fi instalate luminiţe noi.

Potrivit contractului dintre Primărie şi firma Flash Lighting Services, municipiul ar urma să fie luminat de instalații de diverse modele, mărimi şi intensităţi: perdele de lumini de diferite culori, baghete cu efect de ninsoare, decoruri luminoase cu fixare pe stâlp, ghirlande, aparate de iluminat de tip proiector și ghirlande în formă de romb pentru copaci.

Pe lângă instalaţiile noi, şi beculețele achiziționate anii anteriori care se află încă în stare de funcționare vor fi montate în cartierele mai puțin circulate ale municipiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax