Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia invadată de hoți din mașini, dotați cu tehnologie de bruiaj. Bărbat lăsat fără bani în parcarea de la Alba Mall

Publicat

parcare alba mall

Doi bărbați de 39 și 41 de ani au fost reținuți de polițiștii din Sebeș fiind cercetați pentru furtul unor sume de bani dintr-un autoturism aflat în parcarea mall-ului din Alba Iulia.

Cei doi sunt din Arad și ar avea legături cu bărbații reținuți săptămâna trecută tot pentru furt din autoturisme, metoda de lucru fiind aceeași. Aceștia foloseau un sistem electronic care bruia închiderea centralizată a autoturismului.

Potrivit IPJ Alba, Polițiștii din Sebeș au identificat doi bărbați din Arad care au furat 2.905 euro și 3.700 de lei dintr-un autoturism parcat, folosindu-se de un dispozitiv care bruiază semnalul închiderii centralizate a autoturismelor. Prejudiciul a fost recuperat integral.

La data de 28 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș i-au identificat pe doi bărbați, de 39 și 41 de ani, din municipiul Arad, ca persoane bănuite de furtul sumei de 2.905 euro și 3.700 de lei, dintr-un autoturism parcat.

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că, la data de 11 martie 2019, în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial din Alba Iulia, ar fi sustras banii lăsați în autoturism de un cetățean, folosindu-se de un dispozitiv care a bruiat semnalul închiderii centralizate a autoturismului. Păgubitul și-a dat seama de dispariția banilor abia când a ajuns în Sebeș, loc în care a sesizat poliția.

Prejudiciul a fost recuperat integral și a fost restituit păgubitului, iar față de cei doi bărbați cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

sursă foto: captură ecran Google Maps.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax